Karriär - om cut-e

På cut-e gillar vi att kombinera innovativ psykometri, teknologi och duktiga konsulter för att hjälpa våra kunder att attrahera, screena, välja, utveckla, befordra och behålla enastående medarbetare. Du kommer få höra mycket om "kunderna" på cut-e. De är centrala för allt vi gör.

cut-e utvecklar och levererar världens bästa lösningar för talent assessment. Vi arbetar banbrytande med psykometri, vi använder teknologi där den får bäst genomslagskraft på verksamheten och vi skapar karriärer för alla våra team på sätt som passar deras ambitioner, talanger och livsstilar.

Uttryckt i enkla termer så gillar vi att vara bäst på det vi gör, ha ett intressant och meningsfullt arbete, ha kul och självklart att leverera resultat åt kunder som får dem att växa och utvecklas. cut-e har för närvarande 250 anställda på 31 kontor utspridda över fem olika kontinenter - och vi befinner oss fortfarande i startgroparna. Uttryckt i enkla termer så gillar vi att vara bäst på det vi gör, ha ett intressant och meningsfullt arbete, ha kul och självklart att leverera resultat åt kunder som får dem att växa och utvecklas. cut-e har för närvarande 250 anställda på 31 kontor utspridda över fem olika kontinenter - och vi befinner oss fortfarande i startgroparna.

Vill du vara med på resan?

Vill du bli en del av vårt team? Vi har frågat våra kollegor vad de gillar med att arbeta för cut-e.

Vår policy

cut-e har en policy gällande samhällsansvar (CSR): en riktlinje i koncernen gällande arbetsvillkor, socialt och miljömässigt ansvarstagande, transparens, samarbete och dialog som genomsyras av tillit. 

cut-e Sverige

Södra Agnegatan 29, 4 tr
112 29, Stockholm

info.sweden(at)cut-e.se
Phone: + 46 (0)20-820 840

Colleague voices

Matilda Sandström

“Jag är en av de lyckliga som kan säga att jag verkligen älskar mitt job! Genom att implementera valida och reliabla rekryteringsprocesser i organisationer skapas en win-win-situation för både organisationen och kandidaterna - det blir rätt person på rätt plats helt enkelt. Jag får dessutom möjlighet att träffa alla fantastiska kunder som både inspirerar och imponerar på mig.”

Matilda Sandstroem, Psychology Consultant, cut-e Sweden

Stephanie Braganza

"En av de absolut bästa sakerna med att jobba på cut-e är jag blivit nära vän med mina kollegor. Varje dag ser jag fram emot att gå till jobbet för att få ta mig an nya utmaningar tillsammans med dem. Vi lär oss alltid extremt mycket tillsammans, vi reser tillsammans och skrattar tillsammans."

Stephanie Braganza, Organizational Psychology Consultant, cut-e USA

cut-e product finder

Sök bland över 40 psykometriska tester för att hitta den metod som bäst passar era behov.
Sök via
Ämne