Öka kvalitet och minska personalomsättning vid rekrytering av graduates

Sam Shepard på Jurys Inn jämför personalomsättningen för rekryterade graduates före och efter det är cut-e utformat assessment-processen för dessa. Resultaten visar att kvaliteten på de anställda är bättre, de stannar längre på företaget, och antalet befordringar efter genomfört program har ökat.

"cut-e arbetar tillsammans med er för att säkerställa att det verkligen blir rätt och passar."

Kan ni identifiera vilka kandidater som har högst potential?

Klarar ni av att snabbt rekrytera dem till er verksamhet? Hinner konkurrenterna ofta före? Lyckas ni framställa er organisation som tillräckligt attraktiv?

När ni rekryterar nyutexaminerade vill ni identifiera och bedöma de färdigheter och egenskaper som er organisation behöver. Ju mer information ni har att tillgå i ett tidigt skede av ansökningsprocessen, desto snabbare kan ni fatta beslut, fokusera på rätt personer och lyckas anställa dem. Även de som får ett "nej tack" behöver få en positiv bild av kontakten med er.

Snabbhet och effektivitet är av största vikt i er rekryteringsprocess. Vi på cut-e kan hjälpa er att identifiera vad det är som ni egentligen söker efter. Vi sätter ihop ett testpaket för att identifiera de kandidater som har rätt förmågor och färdigheter, som kan utvecklas i organisationen, som passar bra in i er företagskultur och som har rätt personlighet och attityd för att lyckas i just er verksamhet.

Kunder som litar på cut-e för urval av nyutexaminerade

Vad cut-e kan bidra med i er graduate-rekrytering

cut-e hjälper er med att lägga upp ett optimalt testpaket som lämpar sig för att identifiera de nyutexaminerade som är rätt för ert företag. Vi lägger till er grafiska profil på testsidan så att den ser ut som er egen. Vi kopplar ihop den mer ert applicant tracking system (ATS) för att göra processen så automatiserad som möjligt.  

Samma förutsättningar för alla

Våra tester har utvecklats för att vara rättvisa och valida - och med tester på över 40 språk kan era kandidater genomföra testerna på det språk de själva önskar.

Smidig integration

Vi arbetar med många applicant tracking (ATS)-, HR- och assessmentsystem,t.ex. Taleo, SAP-HR, Lumesse EasyCruit, ReachMee, Webcruiter, och Talentlink. Detta innebär att vi kan maximera er effektivitet och göra rekryteringsprocessen så smidig som möjligt.

White Paper: The elements of a great candidate experience

If you’ve tried to hire in the past year, you’ve likely experienced the war for talent firsthand. Did you know that 46% of candidates have a poor application experience? Candidates know they have options in this competitive environment, and they have high expectations. And yet employers often fail to meet those expectations.

This white paper examines the three elements that go into providing an exceptional candidate experience, the kind that also feeds customer experience.

cut-e:s nya kommunikationsspel

cut-e:s nya psykometriska kommunikationsspel chatAssess är ett kraftfullt "situational judgement"-verktyg som liknar snabbmeddelande-tjänsterna WhatsApp och Facebook Messenger. Det kartlägger kandidatens styrkor, personlighet och förmågor. Den 6-15 minuter långa testningen är utformad för att användas i screening och attraktion till trainee- och lärlingsrekrytering. Testsituationen liknar en populär chatt-tjänst för smartphones, vilket gör den attraktiv, engagerande och realistisk för kandidaterna. Ur ett användarperspektiv tilltalar denna tjänst unga personer och kandidater i början av karriären genom att erbjuda en konversationsliknande interaktion i ett bekant format.

David Barretts råd till dig som är nyutexaminerad

David Barrett, CCO på cut-e, ger några tips till nyutexaminerade:
"Företag är väldigt måna om att lyckas rekrytera rätt talanger. Glöm inte bort att de vill ha dig precis lika mycket som du vill ha dem."

Har du blivit inbjuden att genomföra onlinebaserade tester?

Är du nyfiken på vad du kommer få göra? Nervös? Vi har samlat all information du kan tänkas behöva för att genomföra onlinebaserade tester.

Kontakta oss

Ring oss på +46-8 820-840

Eller kontakta oss här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev