Öka kvalitet och minska personalomsättning vid rekrytering av graduates

Sam Shepard på Jurys Inn jämför personalomsättningen för rekryterade graduates före och efter det är cut-e utformat assessment-processen för dessa. Resultaten visar att kvaliteten på de anställda är bättre, de stannar längre på företaget, och antalet befordringar efter genomfört program har ökat.

"cut-e arbetar tillsammans med er för att säkerställa att det verkligen blir rätt och passar."

Kan ni identifiera vilka kandidater som har högst potential?

Klarar ni av att snabbt rekrytera dem till er verksamhet? Hinner konkurrenterna ofta före? Lyckas ni framställa er organisation som tillräckligt attraktiv?

När ni rekryterar nyutexaminerade vill ni identifiera och bedöma de färdigheter och egenskaper som er organisation behöver. Ju mer information ni har att tillgå i ett tidigt skede av ansökningsprocessen, desto snabbare kan ni fatta beslut, fokusera på rätt personer och lyckas anställa dem. Även de som får ett "nej tack" behöver få en positiv bild av kontakten med er.

Snabbhet och effektivitet är av största vikt i er rekryteringsprocess. Vi på cut-e kan hjälpa er att identifiera vad det är som ni egentligen söker efter. Vi sätter ihop ett testpaket för att identifiera de kandidater som har rätt förmågor och färdigheter, som kan utvecklas i organisationen, som passar bra in i er företagskultur och som har rätt personlighet och attityd för att lyckas i just er verksamhet.

Vad cut-e kan bidra med i er graduate-rekrytering

cut-e hjälper er med att lägga upp ett optimalt testpaket som lämpar sig för att identifiera de nyutexaminerade som är rätt för ert företag. Vi lägger till er grafiska profil på testsidan så att den ser ut som er egen. Vi kopplar ihop den mer ert applicant tracking system (ATS) för att göra processen så automatiserad som möjligt.  

Samma förutsättningar för alla

Våra tester har utvecklats för att vara rättvisa och valida - och med tester på över 40 språk kan era kandidater genomföra testerna på det språk de själva önskar.

Smidig integration

Vi arbetar med många applicant tracking (ATS)-, HR- och assessmentsystem,t.ex. Taleo, SAP-HR, Lumesse EasyCruit, ReachMee, Webcruiter, och Talentlink. Detta innebär att vi kan maximera er effektivitet och göra rekryteringsprocessen så smidig som möjligt.

chatAssess: the instant messaging simulation game for more engaging recruitment

cut-e's new psychometric communications game chatAssess is a powerful situational judgement tool in the instant messaging style of WhatsApp or Facebook Messenger and assesses a candidate’s strengths, personality and abilities. The 6 – 15 minute assessment is designed to support early screening and attraction in graduate and apprentice recruitment. The assessment resembles a popular messenger service for smartphones and this helps to make it attractive, engaging and realistic to candidates. From a user-experience perspective, chatAssess appeals to millennials and early career candidates by providing a conversational interaction in a familiar format.

David Barretts råd till dig som är nyutexaminerad

David Barrett, CCO på cut-e, ger några tips till nyutexaminerade:
"Företag är väldigt måna om att lyckas rekrytera rätt talanger. Glöm inte bort att de vill ha dig precis lika mycket som du vill ha dem."

Har du blivit inbjuden att genomföra onlinebaserade tester?

Är du nyfiken på vad du kommer få göra? Nervös? Vi har samlat all information du kan tänkas behöva för att genomföra onlinebaserade tester.