• cut-e's produkter är valida:
  de mäter rätt saker på rätt sätt.

  "cut-e vet verkligen vad de gör:
  de driver innovation inom online-testning."
 • cut-e's verktyg är smarta
  effektiva, snabba, med exakta resultat.

  "cut-e har förmågan att omsätta idéer i verktyg och lösningar."

 • cut-e är en
  pålitlig 
  partner

  "cut-e är professionella, sympatiska och ger alltid bra service."

 • Nya länder, nya
  utmaningar
  - inga problem för cut-e 

  "cut-e är en av få partners som kan hjälpa oss implementera HR-standarder i olika länder och på olika språk."
cut-e
 • cut-e är världsledande inom arbetspsykologisk testning över internet för rekrytering, urval och personalutveckling.
 • cut-e genomför årligen över 4 miljoner testningar i över 70 länder på fler än 40 språk.
 • cut-e kombinerar evidensbaserade arbetspsykologiska test, innovativ teknik och relaterade konsulttjänster för att skapa värde och nytta för individer, företag och organisationer.

Systemuppdatering i mapTQ den 12 oktober kl 18:00

cut-e arbetar konstant med förbättringar av sina system. Därför kommer vårt system mapTQ uppdateras den 12 oktober kl 18:00. Systemet kommer ligga nere under cirka 30 minuter. 

 • Hur undviker vi att diskriminera kandidater med dyslexi?
 • Vad innebär det att anställa någon med dyslexi ur ett prestationsperspektiv? 
 • Hur ska du som dyslektiker hantera dagens urvalssituationer? 

Dessa frågor är något som alla som jobbar inom HR behöver ta ställning till. Den 23 oktober håller Anna-Lena Eriksson Gustavsson, Fil Dr och docent i pedagogik vid Linköpings Universitet, och Henric Bruvik, leg psykolog och VD för cut-e Sverige, i ett kostnadsfritt frukostseminarium som behandlar olika frågeställningar kring dyslexi i arbetslivet. Anmälan sker genom e-post till info.sweden(at)cut-e.se

cut-e söker nya medarbetare

cut-e fortsätter att växa och nu söker vi fler konsulter! Du som är intresserad av psykometri, statistik, affärsutveckling, marknadsföring, utbildning, eller nätbaserade urvalslösningar och IT är varmt välkommen med din ansökan. Du är antingen psykolog, har en examen i psykologi på masternivån eller har en forskarutbildning inom psykologi.

Skicka din ansökan (ladda upp CV och personligt brev) så snart som möjligt men senast den 30 september 2015. Urvalet kommer att ske löpande vilket kan innebära att tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten var vänlig kontakta Jakob Andrén, vice VD cut-e, 070 375 95 60, jakob.andren@cut-e.se.

Klicka här för att ansöka. 

cut-e öppnar nytt kontor i Malmö!

Vi växer så det knakar, och eftersom cut-e alltid strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga service öppnar vi efter sommaren ett kontor i Malmö.

För att välkomna alla anordnar vi ett gratis frukostseminarium den 18 september på temat "Testa först och fråga sen". Mer information om detta hittar du under event

Den första öppna certifieringsutbildningen i Malmö kommer äga rum i  den 29-30 oktober med uppföljningsdag den 17 november. 

Om du vill veta mer, kontakta johan.lundberg(at)cut-e.se, som kommer vara huvudansvarig på det nya kontoret. 

Bli DNV GL-certifierad rekryterare

Den 12-13 oktober håller cut-e en förberedande utbildning som syftar till att ge bästa möjliga förutsättningar för att klara DNV GLs certifieringsprov. DNV GL, som är ett av världens främsta certifieringsorgan, ligger bakom denna kvalitetssäkring av rekryterarens kompetens. Certifikatet är ett utmärkt sätt för dig som rekryterare att kunna garantera din kompetens och seriositet mot uppdragsgivare och kunder. 

March 19, 2015

Vi är glada att kunna berätta att cut-e har tilldelats ISO/IEC 27001 certifikat från Information Security Management System (ISMS) gällande informationssäkerhet. I praktiken innebär det att vi kan garantera att kunders känsliga uppgifter är säkra och skyddade.  

cut-e har som en del i utvecklandet av stabila och tillförlitliga psykometriska instrument genomgått en grundlig revision och granskning av den oberoende organisationen TÜV PROFICERT vilket lett till erhållandet av den här utmärkelsen.