• cut-e's produkter är valida:
  de mäter rätt saker på rätt sätt.

  "cut-e vet verkligen vad de gör:
  de driver innovation inom online-testning."
 • cut-e's verktyg är smarta
  effektiva, snabba, med exakta resultat.

  "cut-e har förmågan att omsätta idéer i verktyg och lösningar."

 • cut-e är en
  pålitlig 
  partner

  "cut-e är professionella, sympatiska och ger alltid bra service."

 • Nya länder, nya
  utmaningar
  - inga problem för cut-e 

  "cut-e är en av få partners som kan hjälpa oss implementera HR-standarder i olika länder och på olika språk."
cut-e
 • cut-e är världsledande inom arbetspsykologisk testning över internet för rekrytering, urval och personalutveckling.
 • cut-e genomför årligen över 4 miljoner testningar i över 70 länder på fler än 40 språk.
 • cut-e kombinerar evidensbaserade arbetspsykologiska test, innovativ teknik och relaterade konsulttjänster för att skapa värde och nytta för individer, företag och organisationer.

Välkommen på seminarier i Stockholm och Malmö

cut-e fortsätter att växa! Vid årsskiftet flyttar vi till dubbelt så stora lokaler i Stockholm och från och med den 1 augusti öppnar vi nytt kontor i Malmö. För att träffa nya och gamla kontakter i Stockholm och Skåneregionen vill vi nu rivstarta hösten med att bjuda in till två kostnadsfria seminarier på temat Testa först och fråga sen.

 • 3 september i Stockholm.
  Till eftermiddagsseminariet i Stockholm har vi bjudit in våra internationella cut-e-kollegor för att beskriva sina erfarenheter på området. Mer specifikt kommer vi att få lyssna till case från England (Howard Grosvenor), Norge (Sara Nordvik) samt höra om det aktuella forskningsläget (Katharina Lochner, Research Director, cut-e Tyskland) (eftermiddagsevent med efterföljande mingel)  
 • 18 september i Malmö
  På Clarion Malmö Live kommer Johan Lundberg och Jakob Andén från cut-e tala om de senaste trenderna och aktuell forskning illustrerade med konkreta case från olika organisationer. 

Mer information om seminarierna hittar du här. Anmälan sker till info.sweden(at)cut-e.se

cut-e öppnar nytt kontor i Malmö!

Vi växer så det knakar, och eftersom cut-e alltid strävar efter att ge våra kunder bästa möjliga service öppnar vi efter sommaren ett kontor i Malmö.

För att välkomna alla anordnar vi ett gratis frukostseminarium den 18 september på temat "Testa först och fråga sen". Mer information om detta hittar du under event

Den första öppna certifieringsutbildningen i Malmö kommer äga rum i  den 29-30 oktober med uppföljningsdag den 17 november. 

Om du vill veta mer, kontakta johan.lundberg(at)cut-e.se, som kommer vara huvudansvarig på det nya kontoret. 

Bli DNV GL-certifierad rekryterare

Den 12-13 oktober håller cut-e en förberedande utbildning som syftar till att ge bästa möjliga förutsättningar för att klara DNV GLs certifieringsprov. DNV GL, som är ett av världens främsta certifieringsorgan, ligger bakom denna kvalitetssäkring av rekryterarens kompetens. Certifikatet är ett utmärkt sätt för dig som rekryterare att kunna garantera din kompetens och seriositet mot uppdragsgivare och kunder. 

March 19, 2015

Vi är glada att kunna berätta att cut-e har tilldelats ISO/IEC 27001 certifikat från Information Security Management System (ISMS) gällande informationssäkerhet. I praktiken innebär det att vi kan garantera att kunders känsliga uppgifter är säkra och skyddade.  

cut-e har som en del i utvecklandet av stabila och tillförlitliga psykometriska instrument genomgått en grundlig revision och granskning av den oberoende organisationen TÜV PROFICERT vilket lett till erhållandet av den här utmärkelsen.

FAQ: HR-utmaningar

Hur kan vi skapa mer värde och liv till vår feedbackprocess medan vi samtidigt ökar effektiviteten? cut-e hjälper er att genomföra effektiva 360° skattningar med utförliga rapporter.